Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


Asprovalta plaža

 

Asprovalta se može pohvaliti sa prelepom plažom, dugom skoro 3 km i širokom 200 m, sa sitnim i belim peskom. Asprovalta plaža Vam daje veoma prijatan osećaj, da se nalazite na privatnoj plaži, i da je beskrajno plavo more samo Vaše. Na samoj plaži retko kada da ima gužve. Asprovalta plaža Vam nudi sve što Vam je potrebno za zabavu i odmor, od barova na plaži do svih vrsta sportova na vodi.

Plaža popularnog letovališta Asprovalta udaljena je i od Soluna i od Kavale oko 80 km, a od Beograda oko 700 km. Veoma je prostrana, duga je oko 3 km, a široka oko 200 m. Teško je reći gde je tačna granica između nje i plaža koje se na nju nastavljaju. Okružena je visokim planinama i bujnim zelenilom.

More je normalne dubine, izuzetno čisto i bistro, zbog čega je ova plaža nosilac Plave zastavice. Plaža je takođe veoma uređena, organizovana je, duž plaže se nalaze tuševi i kabine za presvlačenje, kao i kafići koji imaju svoje ležaljke i suncobrane, koji uz naručeno piće mogu besplatno da se koriste. Plaža je dobra za sportove na pesku, pa se ovde mogu naći i mreže za odbojku. U zaleđu plaže se nalazi dugo šetalište i božanstveni park sa dečijim igralištem, prelepim mediteranskim rastinjem, klupicama za odmor i fontanom.

Ova plaža zadovoljava sve ukuse i potrebe svih kategorija putnika. Dobra je i za porodice sa decom i za one koji vole mirniji odmor, jer je prostrana i na njoj nikada nije prevelika gužva, posebno u delovima koji nisu kod barova i u samom centru mestu. Vole je i mladi zbog kafića iz kojih se preko dana čuje laganija muzika, a koji tokom večeri i noći postaju klubovi i diskoteke na otvorenom. Idealna je i za ljubitelje sportova na pesku, dugih šetnji, a ovde i kamperi mogu na nađu zgodno mesto za svoje šatore. Veoma je lako dostupna, teren je ravan, u blizini plaže u samom mestu se nalazi besplatni parking.


Pogledajte ostale plaže u Asprovalti

 

 

Nazad na plaže

 

Nađite i rezervišite smeštaj u Asprovalti brzo lako i jednostavno!


Još informacija o Asprovalti

 

Pogledajte kompletnu ponudu apartmana za destinacju Asprovalta 2024!