Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Vila Kiriakos

Asprovalta apartmani: Vila Kiriakos


Gostima se sviđa zbog:

- Vila ima peškire
- Klima bez doplate
- Preporuka za porodice
- Ljubimci su dobrodošli

- Prostrani i konforni apartmani

- Idealan smeštaj za porodice

REZERVIŠITE ODMAH!

Vila Kiriakos nalazi se u užem centru Asprovalte, ispod magistrale, oko 80 m od plaže. Vila ima manje dvorište i prostoriju za stvari, kao i lift. Gostima je na raspolaganju besplatan bežični internet. Za smeštaj gostiju vila Kiriakos ima duplex apartmane 1/4 i 1/5: čajna kuhinja sa posudjem i priborom, klima uredjaj, kupatilo sa toaletom, peškiri, tv. Apartmani imaju po 4 terase. Ovu vilu preporučujemo pre svega zbog dobre pozicije i blizine plaže, pešačke zone u kojoj se nalaze svi neophodni sadržaji za vaš godišnji odmor. Duplex apartmani su moderno opremljeni i besprekorno uredjeni. Svaki od njih zauzima ceo sprat ove vile, čiji sadržaj i komfor upotpunjuju četiri terase. Vila Kiriakos ima manje dvorište i prostoriju za stvari na dan smene. Na upit kod vlasnika vile, možete dobiti roštilj na korišćenje. Vila se nalazi u široj ulici u kojoj je moguće parkiranje automobila.

Struktura smeštaja je kako sledi:

1/4 duplex apartman - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, u drugoj jedan bračni ležaj, i u trećoj prostoriji jedan bračni ležaj. Apartman ima 4 terase.

1/5 duplex apartman - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i sofa na razvlačenje, u drugoj jedan bračni ležaj, i u trećoj prostoriji jedan bračni ležaj. Apartman ima 4 terase.

Upotreba klima uredjaja je bez doplate!

GPS koordinate ovog objekta su: 40.71812600, 23.70643600.Vila Kiriakos cene 2023

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte možete pogledati
OVDE